Bemiddelen in je familie

Bijna iedereen groeit op in zijn familie, ervaart steun en liefde van dit systeem. Soms brengt je familie de nodige uitdagingen met zich mee. Wanneer er moeilijkheden zijn in families wil ik graag mijn expertise inzetten om te bemiddelen en ervoor te zorgen de relaties en familiale banden opnieuw gelegd en versterkt worden.

Doelgroep

Families in moeilijkheden

Kostprijs

Deze prijzen variëren naargelang de grootte van de familie, de intensiteit van begeleiding en de afstand van het vestiging adres.

Graag vermelden op de offerteaanvraag: het aantal familieleden, een korte omschrijving van de moeilijkheden en het adres van waar de gesprekken zullen plaatsvinden.

Werkwijze

  • Ik kom naar jouw thuis.

  • Het doel is om constructief samen te werken, vanuit de visie dat iedereen aan de tafel gelijkwaardigheid is.

  • Ik prefereer de menselijke aanpak, neem jullie zorgen/uitdagingen en vragen én jullie als mens ter harte.

  • Ik wil het proces van communicatie stimuleren en samen bekijken hoe jullie opnieuw een hechte familie kunnen worden.

In de intakefase starten we met verkennende individuele gesprekken. Vervolgens bekijken we wat nodig is door samen rond de tafel te gaan zitten om de bezorgdheden te delen en constructief samen naar oplossingen te zoeken.

Nadien bespreken we hoe er wordt verdergegaan. Tijdens het begeleidingsproces neem ik actief deel als moderator. Ik voorzie standaard in mijn werking een terugkomsessie, ongeveer 1 maand nadat het begeleidingsproces afgerond werd.

Aanmeldingsformulier

Neem vrijblijvend contact op via dit formulier. We verkennen samen de mogelijkheden om een antwoord te bieden op jouw specifieke vraag.


Mijn contactgegevens:

E-mail: isabel@isalibel.be

GSM: 0465 03 04 22

Facebook / Messenger: @isalibel.begeleidingopmaat

Adres: Beukheuvel 92 – 2570 Duffel


Iedere weekdag ben ik telefonisch bereikbaar van 9u tot 19u. Op zaterdag van 9u tot 12u.

In geval van crisis verwijs ik je buiten deze uren graag door naar de regionale huisartsenwachtdienst, bereikbaar op het nummer 1733.


Jouw aanmelding: