Thuisbegeleiding en bemiddeling bij hulpvragen ...

Hulp vragen is bijna nooit makkelijk, leert mijn ervaring met verschillende doelgroepen en uiteenlopende problemen. Maar het wordt wel makkelijker als je de hulp thuis of in je eigen omgeving kan krijgen. Daarom komt Isalibel naar jou/jullie.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden, werkwijze en kostprijs bij de context waarvoor jij hulp zoekt: je gezin, je familie, je relatie, de werkvloer of individueel.

Ervaringen met Isalibel

Isabel kan anderen goed laten bestaan, wie ze zijn, in hun anders zijn, hun pijn, en hen toch een groot gevoel van appreciatie en waardering geven. Isabel denkt breed en kan snel inschatten wat er in een context kan veranderen en wat er nodig is om de situatie onder controle te houden en te veranderen.

F.G., Orthopedagoog MFC Ivo Cornelis, Jeugdzorg Emmaüs Mechelen

Isabel is een goede contextbegeleidster. Ze hield zich altijd aan haar afspraken en was zeer ordelijk, ze hield ook goed rekening met wat de jongere vs. zijn/haar ouders wilden en probeerde daarin een middenweg in te zoeken. Ze luisterde en hielp als je ergens mee zat. Isabel is een zeer vrolijke, opgewekte en leerrijke vrouw die van aanpakken weet.

Anoniem meisje – 16 jaar

Isabels sterkste punt is dat ze durft benoemen wat er moeilijk loopt. Ze doet dit op een open manier en luistert naar wat cliënten moeilijk vinden, maar durft ook confronteren met wat cliënten soms zelf nog niet kunnen/willen zien.

K.T., leergroepbegeleidster De Sibbe.

De gesprekken geven me nieuwe inzichten over mezelf en hoe ik kijk naar anderen. Ze doen me oprecht deugd. Ik kan er nadien mee aan de slag. Een meerwaarde in mijn persoonlijke groei.

Anoniem – 32 jaar

Isabel stelt zich open en zonder oordeel op naar cliënten toe, met als gevolg dat de ander bereid is om zich te laten zien, waardoor een constructief hulpverleningsproces op gang kan komen.

E.D., Coördinator De Sibbe, MFC Ivo Cornelis, Jeugdzorg Emmaüs Mechelen

Aanmeldingsformulier

Neem vrijblijvend contact op via dit formulier. We verkennen samen de mogelijkheden om een antwoord te bieden op jouw specifieke vraag.


Mijn contactgegevens:

E-mail: isabel@isalibel.be

GSM: 0465 03 04 22

Facebook / Messenger: @isalibel.begeleidingopmaat

Adres: Beukheuvel 92 – 2570 Duffel


Jouw aanmelding: